Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Web je v režimu údržby.

Omlouváme se Vám za komplikace, zkuste se prosím vrátit za hodinu.

Operace žlučníku

Před měsícem jsem byla ve vaší nemocnici na operaci žlučníku a ráda bych všechny moc pochválila.

Všichni, na které jsem narazila, od pana primáře Stona přes sestry po sanitáře a sanitářky, byli naprosto skvělí.

Přála jsem si, abych co nejdříve po operaci mohla kojit, protože mám šestiměsíční miminko, a všichni byli nesmírně empatičtí a vyšli mi vstříc. Za to mockrát děkuji, protože synek mléko z lahve odmítá, takže jsem byla opravdu ráda, že jsem mohla večer nakojit.

Předtím jsem se snažila domluvit si operaci v jednom soukromém zařízení, kde mi bylo doktorem řečeno, ať nevymýšlím kraviny a dám dítku sunar, že dva dny bez mámy vydrží. Ono by sice vydrželo, když by mu nic jiného nezbylo, ale já jsem neskutečně ráda, že to šlo udělat jinak a vydržet to nemuselo. Moc mě potěšilo, že u vás jsem se setkala s mnohem větším pochopením.

Takže obrovské díky a pochvalu panu primáři Stonovi, paní anestezioložce i všem ostatním doktorům, doktorkám a sestrám se kterými jsem se potkala. Po dlouhé době mě netrápí žádné zažívací problémy a hlavně se nemusím děsit kolik v tu nejméně vhodnou chvíli.

Přeji pěkný den.

Radka F.

Zasláno e-mailem dne 7. 10. 2024
Ověřená recence

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram